Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1997 στην Ελλάδα με αντικείμενο την εμπορία προϊόντων θέρμανσης ξύλου και πελλετ.

Αντιπροσωπεύουμε την πολωνική εταιρία DEFROστην Ελλάδα με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης αλλά και με σεβασμό στο περιβάλλον.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

  • Ενεργειακά τζάκια ξύλου
  • Σόμπες και λέβητες ξύλου
  • Σόμπες και λέβητες πελλετ

Μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας είναι στην διάθεση σας, στην έκθεση μας {2o χιλ. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων}. Για όλους εσάς που ζητάτε στιγμές θαλπωρής, άνεσης και ζεστασιάς μπροστά από ένα τζάκι, σας προτείνουμε τα καλύτερα τζάκια από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους που θα κάνουν την καθημερινότητα σας να ξεχωρίζει ουσιαστικά.

Κυριότερο χαρακτηριστικό τους: η σχεδόν πλήρης εκμετάλλευση της παραγόμενης από την καύση του ξύλου θερμότητας και η ομοιόμορφη διασπορά της στον χώρο που τοποθετούνται έτσι ώστε να προσφέρουν ταυτόχρονα υψηλή δυνατότητα θέρμανσης και οικονομίας αφού δεν χρειάζεται η παράλληλη χρήση άλλης θερμαντικής πηγής (π.χ. καλοριφέρ).
Αλλά δεν σταματά εκεί:
* Η ευκολία τοποθέτησης (χωρίς πολυέξοδες εργασίες)
* Η μέγιστη ασφάλεια (για να λειτουργούν και χωρίς επίβλεψη όπως το βράδυ)
* Η εγγυημένα σωστή λειτουργία (άψογο τράβηγμα και πλήρως μονωμένη κατασκευή χωρίς ανεπιθύμητες διαρροές καπνού )
* Ο καλαίσθητος σχεδιασμός
* η συνεχής προσφερόμενη θαλπωρή της φλόγας
* η καθαριότητα στην χρήση τους :
κάνουν τα προϊόντα μας την ιδανική επιλογή για την εναλλακτική θέρμανση κάθε χώρου και για κάθε γούστο προσφέροντας άπλετη ζεστασιά για πάρα πολλά χρόνια.

 

TZAKIA ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ

3 χλμ Ηγουμενιτσας-Ιωαννινων

46100 Ηγουμενιτσα

26650 24054

69 4590 0683

info@tzakiapantazis.gr

www.tzakiapantazis.gr