Γιατί Ενεργειακό;

Όλα τα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά και κάτω από τις πιο ακραίες πραγματικές συνθήκες πριν να διατεθούν στην αγορά για να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία τους.

Καλώς ορίσατε στον Δικτυακό μας τόπο.

Μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας είναι στην διάθεση σας, στην έκθεση μας {2o χιλ. Ηγουμενίτσας - Ιωαννινων}. Για όλους εσάς που ζητάτε στιγμές θαλπωρής, άνεσης και ζεστασιάς μπροστά από ένα τζάκι, σας προτείνουμε τα καλύτερα τζάκια από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους που θα κάνουν την καθημερινότητα σας να ξεχωρίζει ουσιαστικά.
Κυριότερο χαρακτηριστικό τους: η σχεδόν πλήρης εκμετάλλευση της παραγόμενης από την καύση του ξύλου θερμότητας και η ομοιόμορφη διασπορά της στον χώρο που τοποθετούνται έτσι ώστε να προσφέρουν ταυτόχρονα υψηλή δυνατότητα θέρμανσης και οικονομίας αφού δεν χρειάζεται η παράλληλη χρήση άλλης θερμαντικής πηγής (π.χ. καλοριφέρ).
Αλλά δεν σταματά εκεί:
* Η ευκολία τοποθέτησης (χωρίς πολυέξοδες εργασίες)
* Η μέγιστη ασφάλεια (για να λειτουργούν και χωρίς επίβλεψη όπως το βράδυ)
* Η εγγυημένα σωστή λειτουργία (άψογο τράβηγμα και πλήρως μονωμένη κατασκευή χωρίς ανεπιθύμητες διαρροές καπνού )
* Ο καλαίσθητος σχεδιασμός
* η συνεχής προσφερόμενη θαλπωρή της φλόγας
* η καθαριότητα στην χρήση τους :
κάνουν τα προϊόντα μας την ιδανική επιλογή για την εναλλακτική θέρμανση κάθε χώρου και για κάθε γούστο προσφέροντας άπλετη ζεστασιά για πάρα πολλά χρόνια.
.
Για την κατασκευή των τζακιών και των υπολοίπων προϊόντων μας χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα υλικά υψηλής θερμοκρασιακής αντοχής.
- Πυρίμαχη σιλικόνη για την πλήρη στεγάνωση των ενώσεων των διαφόρων τμημάτων του εκάστοτε μοντέλου.(αντοχή πάνω από 1400 C)
- Πυρίμαχο κεραμικό κρύσταλλο στις πόρτες για ασφαλή λειτουργία. (αντοχή πάνω από 1000 C ).
- Πληθώρα χρωμάτων ανθεκτικά στις συνήθεις συνθήκες λειτουργίας.
- Πλήθος κατασκευαστικές λεπτομέρειες αναλόγως μοντέλου που τα τοποθετεί στην πρώτη θέση πρωτοποριακού σχεδιασμού.