Γιατί Ενεργειακό;

Όλα τα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά και κάτω από τις πιο ακραίες πραγματικές συνθήκες πριν να διατεθούν στην αγορά για να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία τους.

 

Multifire

Οικολογικές εστίες οι οποίες χρησιμοποιούν δύο είδη καύσιμης ύλης , ξύλο ή pellets.

Τα Multifire είναι ο πιο σύγχρονος τύπος εστίας . Είναι οικολογικά με μαντεμένιο θάλαμο καύσης και προσφέρονται ως αερόθερμα ή καλοριφέρ . Έχουν υψηλή απόδοση , ζεσταίνουν χώρους έως 140 m2  με μοναδική οικονομία και μεγάλη αυτονομία , πάνω από 20 ώρες.

 

 

 


 

 

 

 

Ecomonoblocco

27 εστίες , αερόθερμες , μαντεμένιες και οικολογικές

Έχουν μεγάλη θερμική ισχύ και θερμαίνουν από μόνες τους χώρους έως 180 m2 . Ιδανικές για οποίον θέλει να θερμάνει το χώρο του αποκλειστικά με ξύλο ή να μειώσει το κόστος της παραδοσιακής θέρμανσης με πετρέλαιο ή αέριο.  Έχουν μεγάλη θερμική ισχύ και θερμαίνουν από μόνες τους χώρους έως 180 m2 . Ιδανικές για οποίον θέλει να θερμάνει το χώρο του αποκλειστικά με ξύλο ή να μειώσει το κόστος της παραδοσιακής θέρμανσης με πετρέλαιο ή αέριο.       Έχουν μεγάλη θερμική ισχύ και θερμαίνουν από μόνες τους χώρους έως 180 m2 . Ιδανικές για οποίον θέλει να θερμάνει το χώρο του αποκλειστικά με ξύλο ή να μειώσει το κόστος της παραδοσιακής θέρμανσης με πετρέλαιο ή αέριο.

 

 

 

 

 

 

 

Sunny 4

Ασφαλής και εύχρηστη εστία αερίου

Αερόθερμη εστία αερίου που θερμαίνει με απόλυτη ασφάλεια χώρους έως 60 m2 . Προσφέρει την αισθητική της φλόγας , είναι εύκολη στην τοποθέτηση και δεν απαιτεί παραδοσιακή καπνοδόχο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inserto

Ένθετες μαντεμένιες εστίες

Τα Inserto , κατασκευάζονται ως αερόθερμα ή καλοριφέρ και μπορούν να θερμάνουν χώρους έως 110 m2 . Ιδανικές για όποιον θέλει να συνδυάσει υψηλές δυνατότητες θέρμανσης , με ένα design στο οποίο η φλόγα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termopalex

5 μοντέλα μαντεμένιων εστιών καλοριφέρ

Θερμαίνουν μέσω σωμάτων άνω των 200m2 . Λειτουργούν σαν μοναδική πηγή θέρμανσης ή σε συνδυασμό με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου , παρέχοντας επίσης ζεστό νερό για όλη την οικογένεια .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ecopalex

13 αερόθερμες ένθετες μαντεμένιες εστίες

Μετατρέπουν ένα παλιό παραδοσιακό τζάκι με λειτουργικό ή με πρόβλημα καπνίσματος , σε ένα πραγματικό σύστημα θέρμανσης αποδοτικό , σίγουρο , οικολογικό . Τοποθετούνται εύκολα και θερμαίνουν χώρους έως 130 m2 με ελάχιστη κατανάλωση ξύλου .